"Kreatief Bezig Zijn" K.B.Z.

"Kreatief Bezig Zijn" K.B.Z. is een Hobbywinkel gelegen aan Boven Nieuwstraat 78 in Kampen.

Meer informatie over "Kreatief Bezig Zijn" K.B.Z. in Kampen

Welkom in de nieuwe webshop van KBZ Kampen. KBZ is een hobby- en handenarbeid winkel met een breed assortiment aan hobbyartikelen. Of je nu in de stenen winkel in het gezellige Kampen wilt rondsnuffelen of online in de uitgebreide webshop, KBZ heeft voor ieder wat wils. Ze bieden alles voor haken en breien, sieraden maken, tekenen en schilderen. Als een product niet goed is, wordt het vergoed volgens de algemene voorwaarden. Betalen kan met iDEAL, contant in de winkel of via overboeking. Retourneren is mogelijk, maar verschilt per product. Neem hiervoor contact op met de winkel. KBZ is een hobby- en handenarbeid winkel in Kampen met een breed assortiment aan hobbyartikelen.

Wil je weten wat "Kreatief Bezig Zijn" K.B.Z. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van "Kreatief Bezig Zijn" K.B.Z. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij "Kreatief Bezig Zijn" K.B.Z.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je "Kreatief Bezig Zijn" K.B.Z. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar "Kreatief Bezig Zijn" K.B.Z. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. “Kreatief Bezig Zijn” K.B.Z.

Bezoekers bekeken ook