47 Anno Domini Kampen

47 Anno Domini Kampen is een Italiaans restaurant gelegen aan Oudestraat 208 in Kampen.

Meer informatie over 47 Anno Domini Kampen in Kampen

Van woensdag tot en met zondag is 47 Anno Domini Kampen geopend vanaf 17:00 uur voor aperitief, diner en borrel. Het is een stijlvol en gezellig restaurant waar je kunt genieten van Italiaanse gastvrijheid. Daarnaast hebben ze een winebar waar je gezellig een wijntje kunt drinken. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@47annodomini-kampen.com of bellen naar (+31)38 3321442. De openingstijden zijn woensdag tot en met zondag van 17:00 tot 22:00 uur.

Wil je weten wat 47 Anno Domini Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 47 Anno Domini Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 47 Anno Domini Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 47 Anno Domini Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar 47 Anno Domini Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 47 Anno Domini Kampen

Bezoekers bekeken ook