Aalstzorg Fysiotherapie Kampen

Aalstzorg Fysiotherapie Kampen is een Revalidatiearts gelegen aan De Maten 10 in Kampen.

Meer informatie over Aalstzorg Fysiotherapie Kampen in Kampen

Aalstzorg fysio- en manuele therapie is een adres voor fysiotherapie in Zwolle en Kampen. Het team bestaat uit fysiotherapeuten met verschillende specialismen, waaronder Manuele therapie, Sportfysiotherapie en Arbeidsfysiotherapie. Ze bieden gepersonaliseerde hulp en maken gebruik van tools zoals Echografie, Dry Needling en Shockwave therapie. Ze helpen mensen om weer pijnvrij te kunnen bewegen en hebben praktijken in zowel Zwolle als Kampen. Ze hebben ook een samenwerking met de Atletiek Academie Zwolle en bieden tips en tricks voor blessures en warming-up. Het doel is om mensen te helpen bij het herstellen en weer kunnen sporten na een blessure. Aalstzorg fysio- en manuele therapie biedt ook training en begeleiding aan specifieke patiëntengroepen met verschillende aandoeningen. Ze hebben expertise in verschillende behandelingen en bieden hulp bij diverse klachten, zoals schouderklachten, knieklachten en rugklachten. Ze hebben meerdere locaties in Zwolle en Kampen en zijn gespecialiseerd in het bieden van fysiotherapie om mensen gezond en in beweging te houden.

Wil je weten wat Aalstzorg Fysiotherapie Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aalstzorg Fysiotherapie Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aalstzorg Fysiotherapie Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aalstzorg Fysiotherapie Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Aalstzorg Fysiotherapie Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aalstzorg Fysiotherapie Kampen

Bezoekers bekeken ook