Aannemingsbedrijf Netjes Kampen BV

Aannemingsbedrijf Netjes Kampen BV is een Grondverzet gelegen aan Slaper 1 in Kampen.

Meer informatie over Aannemingsbedrijf Netjes Kampen BV in Kampen

Aannemingsbedrijf Netjes BV is een betrouwbare partner op het gebied van groen-, grond- en waterwerken. Ze bestaan al 40 jaar en worden door klanten omschreven als jong, energiek, innovatief, en met een positieve instelling. Ze werken voor zowel kleine als grote opdrachtgevers en leveren resultaatgericht en op tijd. Vertrouwen en samenwerking zijn belangrijk voor het bedrijf. In 2019 hebben ze het FSC-certificaat ontvangen, wat aangeeft dat de materialen die ze gebruiken van verantwoorde herkomst zijn. Op verzoek van de opdrachtgever kopen ze FSC gecertificeerd hout in. Het bedrijf is gevestigd in Kampen en is op werkdagen geopend van 7:00 uur tot 18:00 uur. Op zaterdag en zondag zijn ze gesloten.

Wil je weten wat Aannemingsbedrijf Netjes Kampen BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aannemingsbedrijf Netjes Kampen BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aannemingsbedrijf Netjes Kampen BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aannemingsbedrijf Netjes Kampen BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Aannemingsbedrijf Netjes Kampen BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aannemingsbedrijf Netjes Kampen BV

Bezoekers bekeken ook