Anna-Bel

Anna-Bel is een gelegen aan Industrieweg 3f in Kampen.

Meer informatie over Anna-Bel in Kampen

Anna-Bel is een virtuele serveerster die het leven van gasten en bedienend personeel gemakkelijker maakt. Gasten kunnen via de QR-code op hun tafel online bestellen en zelfs al afrekenen. De Anna-Bel app is beschikbaar voor restaurants op zowel iOS als Android, zodat het personeel pushmeldingen ontvangt bij bestellingen en betalingen. Het concept van Anna-Bel begon in 2017 en wordt nu gebruikt door veel horecazaken, waaronder de Valk Exclusief hotels. Tijdens de lockdown is Anna-Bel zelfs aangepast voor gebruik in bezorg- en afhaaldiensten. Anna-Bel is momenteel beschikbaar als extra medewerker voor locaties en is op zoek naar enthousiaste restaurateurs die ook van het systeem gebruik willen maken. Anna-Bel werkt met zowel het open table principe (alleen bestellen) als het closed table principe (bestellen en direct afrekenen). Gasten kunnen ook betalen met Anna-Bel als het systeem is gekoppeld aan het kassasysteem van het restaurant. Daarnaast is het mogelijk om fooi te geven en een digitale nota te ontvangen. De tarieven voor Anna-Bel in 2021 zijn te vinden op de website. Verschillende locaties, zoals Van der Valk Hotels, cafés, restaurants en winkels, maken al gebruik van Anna-Bel. Het gebruik van mobiel betalen, zoals QR-betalingen, neemt toe in de horeca als gevolg van de coronacrisis.

Wil je weten wat Anna-Bel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Anna-Bel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Anna-Bel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anna-Bel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Anna-Bel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Anna-Bel

Bezoekers bekeken ook