ArmaBaits

ArmaBaits is een Winkel voor visaas en hengelsportartikelen gelegen aan Professor K. Schilderhof 69 in Kampen.

Meer informatie over ArmaBaits in Kampen

De Atomic Ready made range is een zorgvuldig samengesteld assortiment van ready made boilie's, waarin kennis, ervaring en feedback zijn verwerkt. De range bestaat uit verschillende soorten boilie's die geschikt zijn voor verschillende visserijen, zoals parkwateren, kanalen en zandputten. Daarnaast is er de Atomic Natural Ready made range, waarin natuurlijke triggers worden gebruikt voor een hoge voedingswaarde en herhaalde bezoeken van karpers aan de stek. Deze boilie's bevatten insecten en andere natuurlijke lekkernijen die zorgen voor een goede spijsvertering en voedingstoffen. Naast de boilie's zijn er ook pellets, dumbel hookbaits en pop-ups verkrijgbaar, die meer zijn dan alleen een balletje met geur. Het bedrijf biedt ook klantenservice, verzending, contactmogelijkheden en algemene voorwaarden.

Wil je weten wat ArmaBaits verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ArmaBaits of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ArmaBaits? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ArmaBaits het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar ArmaBaits reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ArmaBaits

Bezoekers bekeken ook