BAKKER Patisserie & Chocolaterie

BAKKER Patisserie & Chocolaterie is een Patisserie gelegen aan Voorstraat 24 in Kampen.

Meer informatie over BAKKER Patisserie & Chocolaterie in Kampen

Sinds 13 juni 2023 verstuurt Bakker Patisserie & Chocolaterie geen pakketpost vanwege het warme weer, maar zodra het weer koeler wordt, zullen ze weer al hun heerlijke creaties kunnen versturen. Bij Bakker Patisserie & Chocolaterie zijn ze gepassioneerd over het maken van de beste glutenvrije patisserie en chocolade verwennerij. Ze werken hard om de perfecte smaak en textuur te bereiken voor elke creatie, of het nu gaat om een verjaardagstaart, een chocoladebonbon of een gepersonaliseerde creatie voor een bruiloft. Ze zorgen ervoor dat elke creatie voldoet aan hun hoge normen van kwaliteit en smaak. Je kunt contact met hen opnemen via de gegevens op hun website.

Wil je weten wat BAKKER Patisserie & Chocolaterie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BAKKER Patisserie & Chocolaterie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BAKKER Patisserie & Chocolaterie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BAKKER Patisserie & Chocolaterie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar BAKKER Patisserie & Chocolaterie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BAKKER Patisserie & Chocolaterie

Bezoekers bekeken ook