Barbershop Batu Kampen

Barbershop Batu Kampen is een Barbier gelegen aan Oudestraat 53 in Kampen.

Meer informatie over Barbershop Batu Kampen in Kampen

BarberShop BATU is een barbierszaak in Kampen, opgericht in 2021. Ze zijn geopend van maandag tot en met zaterdag, met verschillende openingstijden per dag. Op zondag is de zaak gesloten. Het adres van de salon is Oudestraat 53, 8261 CE in Kampen. Je kunt contact met ze opnemen via het telefoonnummer 0633470111. Bij BarberShop BATU kun je genieten van een goede kop koffie of thee terwijl je geknipt of geschoren wordt. Ze werken alleen op afspraak en richten zich op mannen en jongemannen. Naast knippen en scheren bieden ze ook trimmen, een facial behandeling en haren knippen aan. Alle behandelingen zijn inclusief föhnen, oorharen, neusharen en wenkbrauwen. Je kunt een afspraak maken via hun website.

Wil je weten wat Barbershop Batu Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barbershop Batu Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barbershop Batu Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barbershop Batu Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Barbershop Batu Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barbershop Batu Kampen

Bezoekers bekeken ook