Beautysalon Pure Priscilla

Beautysalon Pure Priscilla is een Winkel voor gezondheids- en schoonheidsartikelen gelegen aan Ambachtsstraat 1F in Kampen.

Meer informatie over Beautysalon Pure Priscilla in Kampen

Beautysalon pure Priscilla is een toonaangevende beautysalon in Zwolle die sinds 2019 een breed scala aan diensten en producten aanbiedt. Ze bieden behandelingen van de hoogste kwaliteit, waaronder cryolipolyse, IPL laserbehandelingen, peelings, massages, verven en epileren/harsen. Cryolipolyse is een behandeling waarbij vet plaatselijk wordt bevroren en op een natuurlijke manier door het lichaam wordt afgevoerd. Bij IPL laserbehandelingen worden lichtflitsen afgegeven op de huid om specifieke locaties effectief te behandelen, zoals bij ontharen. Peelings zorgen voor een verbeterde huidstructuur en verminderen oneffenheden en tekenen van veroudering. Massages geven een gevoel van ontspanning en geluk door de vrijkomst van oxytocine en endorfine. Verven van wimpers en epileren/harsen worden aangeboden als oplossingen voor het verbeteren van de oogopslag en het verwijderen van ongewenst haar. De salon is gevestigd in Zwolle en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur. Neem contact op via het contactformulier voor meer informatie of een afspraak.

Wil je weten wat Beautysalon Pure Priscilla verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Pure Priscilla of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Pure Priscilla? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Pure Priscilla het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Beautysalon Pure Priscilla reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Pure Priscilla

Bezoekers bekeken ook