Berend van Putten Installatietechniek

Berend van Putten Installatietechniek is een Installatiebedrijf gelegen aan Louise de Colignysingel 11 in Kampen.

Meer informatie over Berend van Putten Installatietechniek in Kampen

Berend van Putten is een bedrijf gespecialiseerd in installatietechniek, dat werkzaam is in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals nieuwbouw, renovatie, onderhoud en service-werkzaamheden. Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid, service en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Met hun jarenlange ervaring en vakmanschap kunnen ze gericht advies geven om aan de wensen van de klanten te voldoen. Ze zijn bereikbaar via telefoon of e-mail. Daarnaast bieden ze diensten aan op het gebied van verwarming, zoals het aanleggen van complete verwarmingsinstallaties of het vervangen van een verwarmingsketel. Ook zijn ze gespecialiseerd in het plaatsen en monteren van sanitaire voorzieningen en kunnen ze reparaties en storingen aan kachels en haarden verhelpen. Voor vragen kunnen klanten contact opnemen via het contactformulier, e-mail of telefoon en daarbij hun naam, e-mailadres, telefoonnummer, onderwerp en bericht achterlaten.

Wil je weten wat Berend van Putten Installatietechniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Berend van Putten Installatietechniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Berend van Putten Installatietechniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Berend van Putten Installatietechniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Berend van Putten Installatietechniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Berend van Putten Installatietechniek

Bezoekers bekeken ook