Berghtec Onderhoud

Berghtec Onderhoud is een Schilder gelegen aan Dieselstraat 12 in Kampen.

Meer informatie over Berghtec Onderhoud in Kampen

Berghtec Onderhoud is een AF gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in kwalitatief schilderwerk, glaswerk en totaalonderhoud van woningen en andere onroerend goed. Het bedrijf is aangesloten bij kwaliteitsorganisatie de Betere Schilder en staat garant voor vakmanschap, kwaliteit en service. Ze bieden ook advies over de staat van onderhoud en kleuradvies. Daarnaast kunnen ze u adviseren over het juiste type glas en bieden ze onderhoudsplannen aan. Berghtec Onderhoud is trots op hun certificering en ziet dit als een erkenning van hun vakmanschap en kwaliteit. Op hun website kunt u meer informatie vinden over hun diensten en projecten.

Wil je weten wat Berghtec Onderhoud verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Berghtec Onderhoud of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Berghtec Onderhoud? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Berghtec Onderhoud het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Berghtec Onderhoud reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Berghtec Onderhoud

Bezoekers bekeken ook