Blokker Kampen

Blokker Kampen is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Oudestraat 40 in Kampen.

Meer informatie over Blokker Kampen in Kampen

Bij Blokker Oudestraat Kampen vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen. Ze hebben een uitgebreide collectie kook- en tafelartikelen, zoals gourmetstellen, bakplaten en serviessets, evenals keukenapparaten zoals koffiemachines en staafmixers. Daarnaast bieden ze huishoudelijke apparaten en schoonmaak- en huishoudproducten aan, zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken en dweilen. Ook hebben ze producten om het huis opgeruimd te houden, zoals prullenbakken en opbergdozen. Je kunt naar de winkel komen en advies krijgen van de medewerkers, maar je kunt ook online bestellen en de producten thuis laten bezorgen of ophalen in de winkel. Ze hebben ook wekelijkse folderaanbiedingen en kortingsacties, die je kunt volgen via hun social media kanalen. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Blokker Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Blokker Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Kampen

Bezoekers bekeken ook