Brezo.nl

Brezo.nl is een Winkel voor werkkleding gelegen aan Gildestraat 17 in Kampen.

Meer informatie over Brezo.nl in Kampen

Brezo bv is een specialist in het bedrukken en borduren van textiel en promotieartikelen. Ze bedienen zowel particulieren als bedrijven en hebben diverse webshops waarmee ze klanten in Nederland, België en Duitsland bedienen. Hun belangrijkste merken in Nederland zijn Shirts-bedrukken.nl, Pennendrukkerij.nl en Digitransfer.com. Shirts-bedrukken.nl heeft meer dan 25 jaar ervaring en bedrukt textiel voor zowel particulieren als bedrijven en helpt ook startende ondernemers bij het opzetten van een eigen fashionlabel. Pennendrukkerij.nl biedt naast pennen ook kantoorartikelen en personaliseerbare relatiegeschenken aan. Digitransfer.com is een platform waarop je gepersonaliseerde kleding en accessoires kunt laten bedrukken. Brezo heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld door te verhuizen naar een nieuw pand en hun webshops compleet te vernieuwen. Ze hebben een productielocatie van 2600 m² waar ze alles 'in eigen huis' produceren, zoals zeefdrukken, transferdrukken, borduren, sublimeren en graveren.

Wil je weten wat Brezo.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brezo.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brezo.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brezo.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Brezo.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brezo.nl

Bezoekers bekeken ook