Broshuis BV

Broshuis BV is een Metaalbedrijf gelegen aan Industrieweg 22 in Kampen.

Meer informatie over Broshuis BV in Kampen

Broshuis is een toonaangevende internationale fabrikant van trailers voor uitzonderlijk en containertransport. Met meer dan 135 jaar ervaring ontwerpen en bouwen ze trailers van hoge kwaliteit. Ze bieden een breed scala aan trailers, waaronder semi diepladers, diepladers, platte trailers en containerchassis. Het bedrijf werkt nauw samen met klanten om win-winsituaties en langdurige samenwerkingen te creëren. Ze hebben een speciale contactpersoon die de behoeften van de klant begrijpt en de trailer ontwerpt die hun positie op de markt versterkt. Interessant is dat 53% van de klanten binnen 5 jaar hun vloot uitbreidt met een andere Broshuis-trailer. Broshuis bedient verschillende markten, waaronder landbouw, energie, bouwmachines en defensie. Ze bieden ook nieuws, blogs en evenementenupdates op hun website.

Wil je weten wat Broshuis BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Broshuis BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Broshuis BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Broshuis BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Broshuis BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Broshuis BV

Bezoekers bekeken ook