Buitenkerk of Onze-Lieve-Vrouwekerk

Buitenkerk of Onze-Lieve-Vrouwekerk is een Christelijke kerk gelegen aan Buiten Nieuwstraat 101 in Kampen.

Meer informatie over Buitenkerk of Onze-Lieve-Vrouwekerk in Kampen

De officiële website van de parochie Thomas a Kempis is http://www.thomasakempisparochie.nl. Deze website, rkkerkkampen.nl, wordt langzaam opgeruimd en kan verouderde gegevens bevatten. Voor informatie over de kerkdiensten kunt u terecht op de pagina met vieringen, maar voor extra vieringen moet u het parochieblad raadplegen of contact opnemen met het parochiesecretariaat. Het parochiesecretariaat is beschikbaar voor vragen en heeft openingstijden en adressen op de website. Daar vindt u ook een link naar de publieke agenda met roosters voor het reserveren van ruimtes. Onder "Parochie-informatie" en "Werkgroepen" vindt u gegevens die vooral relevant zijn voor parochianen. Daarnaast zijn er ook pagina's voor een breder publiek, zoals "Kerkgebouw", "Orgel" en "Parochiearchief". Vergeet niet de andere pagina's te bekijken en gebruik de sitemap voor een uitgebreide inhoudsopgave.

Wil je weten wat Buitenkerk of Onze-Lieve-Vrouwekerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Buitenkerk of Onze-Lieve-Vrouwekerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Buitenkerk of Onze-Lieve-Vrouwekerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buitenkerk of Onze-Lieve-Vrouwekerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Buitenkerk of Onze-Lieve-Vrouwekerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Buitenkerk of Onze-Lieve-Vrouwekerk

Bezoekers bekeken ook