Burrito Azteca

Burrito Azteca is een Mexicaans restaurant gelegen aan Broederstraat 25 in Kampen.

Meer informatie over Burrito Azteca in Kampen

Bestel nu via onze website en profiteer van gratis bezorging. Wij verzorgen catering voor Mexicaanse verjaardagen, zowel bij u thuis, op kantoor als op een door u gekozen locatie. Neem contact met ons op via infO@bUrritO-AztECA.nl voor meer informatie. Van 9 tot en met 27 oktober zijn we alleen geopend van donderdag tot en met zondag voor bezorgen en afhalen. Ons menu bestaat uit heerlijke burritos, entomatadas, quesadillas, nacho's, tostadas en desserts. Op maandag en dinsdag zijn we gesloten in verband met vakantie. Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag kunt u tussen 16:00 en 21:30 bij ons terecht voor afhalen en bezorgen. Bij bestellingen onder de 30 euro rekenen wij 2,50 euro bezorgkosten. Volg ons op social media voor updates.

Wil je weten wat Burrito Azteca verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Burrito Azteca of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Burrito Azteca? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Burrito Azteca het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Burrito Azteca reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Burrito Azteca

Bezoekers bekeken ook