Kennisgeving besluit op aanvraag omgevingsvergunning De Kampen 9, 8855 DA Sexbierum

DeKampengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit op aanvraag omgevingsvergunning De Kampen 9, 8855 DA Sexbierum.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van de gemeente Waadhoeke hebben een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer 2023-130772 voor een omgevingsvergunning op locatie De Kampen 9, 8855 DA Sexbierum. De vergunning is verleend. Het besluit betreft het vergroten van een woning . Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent. Bent u het niet eens met de vergunning? U kunt de gemeente tot 6 weken na deze publicatielaten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de vergunning in het gemeentehuis te Franeker bekijken. Bezoek voor de openingstijden en het adres van het gemeentehuis de website van de gemeente. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u contact met ons opnemen via vergunningen@waadhoeke.nl of telefoonnummer 0517-380380. Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden? Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de gemeente een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online via de website van de rechtbank. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

 

Onderwerp: bouwvergunningomgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deKampengids.nl op 19-09-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Kampen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deKampengids.nl
Redactie deKampengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Kampen
  2. caacc617fdeee96d470845a409d100fb

Gerelateerde berichten