Contaqt

Contaqt is een Internetmarketing gelegen aan Oudestraat 216M in Kampen.

Meer informatie over Contaqt in Kampen

Wij bieden oplossingen om het klantcontact en de nazorg te verbeteren, zonder dat het extra tijd kost. Onze plug & play oplossingen zorgen ervoor dat je morgen al aan de slag kunt. Geen technisch gedoe, want onze oplossingen zijn kant-en-klaar en eenvoudig te begrijpen. Als je niet tevreden bent, krijg je je geld terug en er is geen opzegtermijn. Het is zonde als klanten jarenlang niet gehoord worden, want dan zet je de achterdeur open. Zorg ervoor dat je 'top of mind' blijft bij je klanten. Ben je bang dat je niet aan je nazorgplicht voldoet? Met onze Nazorgscan module kun je hier invulling aan geven. Dagelijks maken ruim 400 advieskantoren gebruik van ons platform. Ze blijven regelmatig van je horen zonder dat het extra tijd kost. Dankzij Contaqt blijven cliënten betrokken en helpt het bij de zorgplicht. Het is eenvoudig om nieuwsbrieven te versturen en klanten vinden het prettig om regelmatig iets van je te horen. Contaqt kan ook gebruikt worden voor actuele berichten op de website en social media kanalen. Daarnaast kan het programma gebruikt worden voor het invullen van zorgplicht op de portefeuille en de nazorgscan zorgt voor enthousiaste cliënten en extra omzet. Het bespaart ook nog eens tijd.

Wil je weten wat Contaqt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Contaqt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Contaqt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Contaqt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Contaqt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Contaqt

Bezoekers bekeken ook