D'Olde Zwarver

D'Olde Zwarver is een Erfgoedmuseum gelegen aan IJsseldijk 92 in Kampen.

Meer informatie over D'Olde Zwarver in Kampen

Molen D'Olde Zwarver is een historische molen langs de IJssel in Kampen. Hij is bijna 175 jaar oud en werd in 1952 verplaatst naar de huidige locatie. Vrijwillige molenaars houden de molen draaiende en malen tarwe, rogge en spelt uit de regio. De molen neemt deel aan educatieve projecten en wordt regelmatig bezocht door basisscholen, middelbare scholen en toeristen. D'Olde Zwarver is een belangrijk industrieel erfgoed dat ambachtelijke producten levert en historische educatie biedt. De openingstijden zijn op zaterdagochtend van 9:00 tot 12:00 uur. Groepen, scholen en bedrijven kunnen buiten deze uren een rondleiding aanvragen. Het nieuwsarchief bevat berichten vanaf 2015 tot en met 2022. De website maakt alleen gebruik van noodzakelijke cookies.

Wil je weten wat D'Olde Zwarver verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van D'Olde Zwarver of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij D'Olde Zwarver? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je D'Olde Zwarver het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar D'Olde Zwarver reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. D’Olde Zwarver

Bezoekers bekeken ook