De Dipfabriek

De Dipfabriek is een Autospuiterij gelegen aan Eckertstraat 13N in Kampen.

Meer informatie over De Dipfabriek in Kampen

De Dipfabriek is een jong en innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het dippen van auto's. Ze streven naar perfectie en werken vakbekwaam en uiterst zorgvuldig om het beste resultaat te creëren voor hun klanten. Naast het dippen van auto's bieden ze ook de mogelijkheid om velgen te dippen of de auto te ontchromen, wat zorgt voor een sportieve en stoere uitstraling. Ze hebben onder andere een Audi A5, een Nissan 350Z en een Skoda Octavia RS voorzien van een volledige dip in de kleur blauw. Als je op zoek bent naar een sportievere uitstraling voor jouw auto, ben je bij De Dipfabriek aan het juiste adres. Je kunt bij hen terecht voor een volledige dip, het dippen van velgen of het ontchromen van je auto. Ze zijn gevestigd aan de Eckertstraat 13N in Kampen.

Wil je weten wat De Dipfabriek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Dipfabriek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Dipfabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Dipfabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar De Dipfabriek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Dipfabriek

Bezoekers bekeken ook