De Hagenpoort Dé Witgoedspecialist

De Hagenpoort Dé Witgoedspecialist is een Winkel voor wasmachines en wasdrogers gelegen aan Oudestraat 231 in Kampen.

Meer informatie over De Hagenpoort Dé Witgoedspecialist in Kampen

Bel: 038 33 222 25. In onze webshop vind je een kleine selectie van ons assortiment, maar als het gewenste product er niet tussen staat, kun je contact met ons opnemen. We werken met bekende merken zoals AEG, Atag, Bosch, Electrolux, Etna, Inventum, Jura, Liebherr, Miele, Pelgrim, Sharp, Siemens en Zanussi. De Hagenpoort is de witgoedspeciaalzaak uit Kampen en heeft eigen goed opgeleide monteurs die de installatie voor hun rekening nemen. Gratis parkeren op 3 minuten loopafstand. Onze ervaren monteurs repareren bijna alle merken en zijn beschikbaar in de gemeente Kampen en daarbuiten op afspraak. We werken samen met Stichting OPEN om elektronisch afval te recyclen. Bij aankoop van een nieuw elektrisch apparaat bij de Hagenpoort kun je ervoor kiezen om je oude apparaat bij ons in te leveren voor recycling. Je kunt contact met ons opnemen via de contactgegevens op onze website.

Wil je weten wat De Hagenpoort Dé Witgoedspecialist verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Hagenpoort Dé Witgoedspecialist of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Hagenpoort Dé Witgoedspecialist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Hagenpoort Dé Witgoedspecialist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar De Hagenpoort Dé Witgoedspecialist reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Hagenpoort Dé Witgoedspecialist

Bezoekers bekeken ook