De Stadskazerne

De Stadskazerne is een Cultureel centrum gelegen aan Oudestraat 216 in Kampen.

Meer informatie over De Stadskazerne in Kampen

De Stadskazerne is een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, verbinden, leren en debatteren. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals vergaderingen, exposities, bijeenkomsten van verenigingen of optredens. Daarnaast is er de mogelijkheid om te flexwerken in het café op de eerste etage, waar je kunt werken aan je project of netwerk. In het nieuws wordt onder andere vermeld dat het café op maandag 16 oktober gesloten is en dat er een fototentoonstelling en een expositie plaatsvinden. De Stadskazerne is ook de thuisbasis van de Tourist Info, waar bezoekers informatie kunnen krijgen over de stad Kampen. Als je uit de gemeente Kampen komt of een link hebt met de stad, kun je ook je eigen activiteit organiseren in De Stadskazerne. Neem contact op met Anne Marth Kuilder voor meer informatie. De contactgegevens van De Stadskazerne zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat De Stadskazerne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Stadskazerne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Stadskazerne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Stadskazerne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar De Stadskazerne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Stadskazerne

Bezoekers bekeken ook