Defensivetactics Krav Maga

Defensivetactics Krav Maga is een Trainingscentrum gelegen aan Dieselstraat 2 in Kampen.

Meer informatie over Defensivetactics Krav Maga in Kampen

Bent u op zoek naar een effectieve en praktische vorm van zelfverdediging? Wil u uw weerbaarheid vergroten en zelfvertrouwen opbouwen? Dan bent u bij Krav Maga aan het juiste adres! Krav Maga is een moderne en realistische vorm van zelfverdediging die oorspronkelijk is ontwikkeld voor het Israëlische leger. Bij Krav Maga draait het niet om competitie, maar om het beschermen van jezelf en anderen. De Krav Maga-trainingen zijn gericht op het ontwikkelen van praktische zelfverdedigingsvaardigheden die in verschillende situaties kunnen worden toegepast. Of u nu een beginner bent of al ervaring heeft met vechtsporten, de deskundige instructeurs passen de training aan op uw niveau. Defensivetactics is een IKMF Krav Maga trainingscentrum en maakt deel uit van de International Krav Maga Federation (IKMF), 's werelds grootste Krav Maga-organisatie. Als lid van de IKMF hebben ze toegang tot een wereldwijd netwerk van gekwalificeerde instructeurs en trainingsmogelijkheden. Ze bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin u uw vaardigheden kunt ontwikkelen, zelfvertrouwen kunt opbouwen en nieuwe vrienden kunt maken. Kom langs voor een gratis proefles en ontdek zelf de voordelen van Krav Maga!

Wil je weten wat Defensivetactics Krav Maga verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Defensivetactics Krav Maga of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Defensivetactics Krav Maga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Defensivetactics Krav Maga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Defensivetactics Krav Maga reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Defensivetactics Krav Maga

Bezoekers bekeken ook