DeZinkwerker.nl

DeZinkwerker.nl is een Loodgieter gelegen aan Ratelaar 12 in Kampen.

Meer informatie over DeZinkwerker.nl in Kampen

Onze loodgieter in Kampen kan u helpen bij het voorkomen van lekkages door goede dakgoten te plaatsen. Bij De Zinkwerker heeft u de keuze uit verschillende materialen zoals zink, lood, koper en aluminium. Ook voor de montage, vervanging en reparatie van daklijsten kunt u bij ons terecht. Daarnaast bieden wij ook muurafdekkers van zink aan om uw metselwerk te beschermen tegen weersinvloeden. Als u op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijke en opvallende dak- en gevelbekleding, kunnen wij u helpen met het plaatsen en vervangen van metalen daken. Bij De Zinkwerker kunt u terecht voor de montage en reparatie van zinkwerk en loodgieterswerkzaamheden. Wij werken met verschillende materialen en zorgen ervoor dat uw dak of dakgoot er betrouwbaar uitziet en lang meegaat. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij de reparatie en vervanging van zinkwerk, advies, dakinspecties en het verhelpen van stormschades en lekkages. Kortom, wij zijn uw complete loodgieter in Kampen. Voor een snelle reactie kunt u het beste een WhatsApp-bericht sturen naar ons telefoonnummer.

Wil je weten wat DeZinkwerker.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DeZinkwerker.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DeZinkwerker.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DeZinkwerker.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar DeZinkwerker.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DeZinkwerker.nl

Bezoekers bekeken ook