DGI Tandartsen

DGI Tandartsen is een Tandarts gelegen aan 148-150, Orkestlaan in Kampen.

Meer informatie over DGI Tandartsen in Kampen

DGI Tandartsen is een tandartspraktijk die zorgvuldig en persoonlijk behandelingen aanbiedt voor zowel reguliere tandheelkunde als orthodontie. Ze nemen de tijd om uit te leggen wat er gedaan moet worden en waarom, en creëren een prettige en rustige omgeving. De praktijk is er voor iedereen, ongeacht leeftijd of het aantal tanden dat je hebt. Ze zijn ook gespecialiseerd in het omgaan met angstige patiënten en werken samen met hen om hun angst te verminderen. Daarnaast streven ze naar duurzaamheid en innovatie, waarbij ze moderne technieken toepassen en aandacht besteden aan het milieu en afvalbeleid. De tarieven worden vastgesteld volgens de wettelijke tarieven en de betaling wordt rechtstreeks aan de zorgverzekeraar gedeclareerd. Ze zijn aangesloten bij Infomedics voor facturering en bieden ook informatie over kosten en vergoedingen. Het team van DGI Tandartsen staat klaar om te helpen en is bereikbaar via telefoon, e-mail of het contactformulier op hun website.

Wil je weten wat DGI Tandartsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DGI Tandartsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DGI Tandartsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DGI Tandartsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar DGI Tandartsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DGI Tandartsen

Bezoekers bekeken ook