Eetkamer De Tijd

Eetkamer De Tijd is een Eetcafé gelegen aan Broederstraat 17 in Kampen.

Meer informatie over Eetkamer De Tijd in Kampen

Eetkamer de Tijd is een restaurant in Kampen waar je lekker kunt eten en genieten van je gezelschap. Het restaurant biedt specialiteiten zoals flammkuchen en organiseert ook high tea, high wine en high beer. Daarnaast is het een geschikte locatie voor verjaardagsfeesten en zakelijke bijeenkomsten. Voor kinderen is er een speelplek waar ze kunnen spelen terwijl de ouders genieten van hun maaltijd. De prijzen op de website zijn richtprijzen en kunnen afwijken van de actuele prijzen. Volg Eetkamer de Tijd om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat Eetkamer De Tijd verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetkamer De Tijd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetkamer De Tijd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetkamer De Tijd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Eetkamer De Tijd reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetkamer De Tijd

Bezoekers bekeken ook