Eurofoodgroup BV

Eurofoodgroup BV is een Groothandel in levensmiddelen gelegen aan Eckertstraat 25b in Kampen.

Meer informatie over Eurofoodgroup BV in Kampen

Eurofoodgroup is een jong energiek bedrijf dat vanuit Kampen de lekkerste producten levert onder verschillende merken en labels, zoals The Bread Company, het Smaakkabinet, Brood zoals Vroeger, Het Oliebollengilde, Orange Cookies, Banketwereld en Bovenbanket. Eurofoodgroup is altijd op zoek naar unieke producten met eerlijke ingrediënten, bereid met passie en vakmanschap. Ze leveren aan verschillende sectoren, zoals retail, horeca en scholen. Eurofoodgroup biedt professioneel advies en denkt mee over de optimalisatie van de presentatie. Het doel is om continu het assortiment uit te breiden en te voldoen aan de vraag van consumenten. Eurofoodgroup heeft verschillende merken, zoals The Bread Company, Oliebollengilde, Banketwereld, Smaakkabinet, The Bread Foundation en Bovenbanket. Ze hebben ook nieuws over hun kerstcatalogus en speculaasproducten, en zijn partner van Bread Only op Horecava 2023. Eurofoodgroup staat voor verse, eerlijke en ambachtelijke producten.

Wil je weten wat Eurofoodgroup BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eurofoodgroup BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eurofoodgroup BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eurofoodgroup BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Eurofoodgroup BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eurofoodgroup BV

Bezoekers bekeken ook