EuroParcs De IJssel Eilanden

EuroParcs De IJssel Eilanden is een Vakantiewoningverhuur gelegen aan Flevoweg 90 in Kampen.

Meer informatie over EuroParcs De IJssel Eilanden in Kampen

EuroParcs De IJssel Eilanden is een vakantiepark gelegen aan het Reevemeer, vlak bij de IJsseldelta en op tien minuten rijden van Kampen. Het park biedt verschillende faciliteiten, zoals een haven, restaurant, natuurmeer, speeltuin, animatie, fietsverhuur en bootverhuur. Tijdens de vakanties organiseert het park ook animatieactiviteiten voor alle leeftijden. In de omgeving van het park kunnen gasten de historische steden Kampen en Zwolle verkennen. Het park is momenteel in ontwikkeling en er wordt ook gewerkt aan de aanrijroute. Gasten kunnen gebruik maken van de EuroParcs app om hun boeking te wijzigen, extra's bij te boeken en betalingen te regelen. Op het park is een horecagelegenheid aanwezig en er is een boothelling waar gasten gratis gebruik van kunnen maken.

Wil je weten wat EuroParcs De IJssel Eilanden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van EuroParcs De IJssel Eilanden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij EuroParcs De IJssel Eilanden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EuroParcs De IJssel Eilanden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar EuroParcs De IJssel Eilanden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. EuroParcs De IJssel Eilanden

Bezoekers bekeken ook