Fancy Foto

Fancy Foto is een Fotostudio gelegen aan Voorstraat 20 in Kampen.

Meer informatie over Fancy Foto in Kampen

Bij de Fancy Foto Studio in de regio Zwolle kun je terecht voor een laagdrempelige fotoshoot. Iedereen kan zijn of haar portret laten maken in deze fotostudio, waar je een kosteloze fotoshoot krijgt. Na de shoot kun je zelf beslissen welke foto's je wilt aanschaffen tegen een voordelige prijs. Tijdens de fotoshoot kun je kiezen uit verschillende fotografiestijlen, zoals high-key, low-key of met een kleurrijke gel-achtergrond. High-key foto's worden gemaakt tegen een witte achtergrond, low-key foto's zijn donker van kleur en bevatten veel schaduw, en de gel-achtergrond zorgt voor heldere kleuren met speciale effecten. Ook is het mogelijk om een fotoshoot te doen met de hele familie. De Fancy Foto Studio heeft zich gespecialiseerd in het maken van prachtige kunstwerken voor aan de muur. Wil je meer informatie of een afspraak maken, neem dan contact op met de studio in regio Zwolle. De studio is gevestigd aan de Voorstraat 20, op de eerste verdieping boven het biermuseum. Er is parkeergelegenheid in de buurt, maar let op dat je niet zonder vergunning aan de Voorstraat zelf kunt parkeren.

Wil je weten wat Fancy Foto verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fancy Foto of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fancy Foto? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fancy Foto het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Fancy Foto reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fancy Foto

Bezoekers bekeken ook