Fit Progression

Fit Progression is een Personal trainer gelegen aan Bovensingel 80 in Kampen.

Meer informatie over Fit Progression in Kampen

FIT Progression biedt verschillende mogelijkheden om fit te worden en te blijven, zowel op locatie als online. Binnen de Playground Community is er altijd online ondersteuning beschikbaar en heb je onbeperkt toegang tot allerlei trainingen, schema's, recepten en cursussen. Je kunt je eigen methode creëren en aan de slag gaan met jouw doelen. Daarnaast zijn er favoriete workouts, een cursus basisvoeding en maandelijkse challenges om je verder te helpen in je fitheid. FIT Progression gelooft in een gezonde balans en een duurzame, gezonde leefstijl waarin genieten nog steeds mogelijk is. Het gaat niet alleen om fysieke fitheid, maar ook om mentale weerbaarheid en een gezonde relatie met jezelf en je lichaam. Er zijn ook FIT STUDIO's waar je terecht kunt voor personal training, coaching en groepstrainingen.

Wil je weten wat Fit Progression verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fit Progression of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fit Progression? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit Progression het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Fit Progression reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fit Progression

Bezoekers bekeken ook