Flexsport

Flexsport is een Bootcamp gelegen aan Rietkamp 1 in Kampen.

Meer informatie over Flexsport in Kampen

Bij FLEXSPORT is flexibel trainen op je eigen niveau belangrijk. Je kunt de oefeningen op je eigen tempo en moeilijkheidsgraad uitvoeren. Er is steeds meer animo voor buiten sporten, vooral voor bootcamp trainingen. Als je geïnteresseerd bent in buiten sporten, kun je bij FLEXSPORT aansluiten en een proefles volgen. De Small Group Trainingen bestaan uit maximaal 15 personen en er zijn twee coaches per training om persoonlijke begeleiding te bieden. Daarnaast biedt FLEXSPORT ook business bootcamp trainingen aan, geschikt voor alle niveaus. Er zijn succesverhalen van mensen die dankzij FLEXSPORT fitter en energieker zijn geworden. FLEXSPORT biedt een afwisselend sportprogramma met goede persoonlijke begeleiding. Sporten zit in het bloed van de oprichters, die veel aan duursport hebben gedaan. Er zijn verschillende tarieven beschikbaar, zoals Small Group Trainingen en strippenkaarten. Je kunt online een gratis proeftraining boeken bij FLEXSPORT. Het adres is Rietkamp 1, 8266 KE Kampen.

Wil je weten wat Flexsport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flexsport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flexsport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flexsport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Flexsport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flexsport

Bezoekers bekeken ook