Fresh Waves

Fresh Waves is een Surfwinkel gelegen aan Reigerweg 13a in Kampen.

Meer informatie over Fresh Waves in Kampen

Fresh Waves is een webshop die gespecialiseerd is in Stand Up Paddling (SUP), longboards en beach lifestyle. Ze verkopen verschillende merken, waaronder Fanatic SUP, Starboard SUP, Moai SUP en Jobe SUP. Daarnaast hebben ze ook exclusieve merken zoals Fresh Waves, Local Rider en Little Waves. Alle producten worden door Fresh Waves zelf getest, omdat ze zelf regelmatig op het water staan en op hun longboards door de straten rollen. Het komende seizoen organiseren ze ook SUP clinics en testdagen in Kampen en omgeving, die ze communiceren via hun sociale media kanalen. Voor persoonlijk advies kun je contact met hen opnemen via WhatsApp, bellen of een bericht sturen via Facebook. Je kunt je ook inschrijven voor hun nieuwsbrief om aanbiedingen, tips en nieuws te ontvangen.

Wil je weten wat Fresh Waves verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fresh Waves of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fresh Waves? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fresh Waves het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Fresh Waves reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fresh Waves

Bezoekers bekeken ook