10431 Verleende omgevingsvergunning - Kamp 11 12

DeKampengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: 10431 Verleende omgevingsvergunning - Kamp 11 12.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van de gemeente Lelystad maakt bekend dat er een omgevingsvergunning is verleend voor onderstaande aanvraag.Verleende omgevingsvergunningBeschikking datum verzonden: 16-01-2024Dossierlocatie: Lelystad, Kamp 11 12Dossiernummer: 10431Dossieromschrijving: plaatsen van een dakopbouwDe omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken kunnen op afspraak worden ingezien bij het informatieplein Wonen en Ondernemen, Stadhuisplein 2. Voor nadere informatie kunt u terecht bij het team Wabo en bestemmingsplannen, telefonisch bereikbaar onder nummer: 140320.Tegen vergunningen, verleend met een reguliere procedure kunnen degene die rechtstreeks in hun belang te zijn getroffen, binnen 6 weken na verzenddatum van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van de gemeente Lelystad, Postbus 91, 8200 AB Lelystad. Het maken van bezwaar heeft geen schorsende werking. Nadat bezwaar is aangetekend kan, in spoedeisende gevallen, een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht voorlopige voorzieningen.Tegen vergunningen, verleend met een uitgebreide voorbereidingsprocedure, kan binnen 6 weken na de datum van deze publicatie, op grond van de Algemene wet bestuursrecht, een beroepschrift worden ingediend bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht - bodemzaken, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Nadat beroep is aangetekend kan in spoedeisende gevallen een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht - voorlopige voorzieningen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deKampengids.nl op 25-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Kampen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deKampengids.nl
Redactie deKampengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Kampen
  2. gmb-2024-38547

Gerelateerde berichten