Besluit Hogere grenswaarde industrielawaai Wet geluidhinder hoek Kievitstraat - Haatlanderdijk te Kampen

DeKampengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Besluit Hogere grenswaarde industrielawaai Wet geluidhinder hoek Kievitstraat - Haatlanderdijk te Kampen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouders van Kampen heeft, op grond van artikel 110a, lid 1 Wet geluidhinder, ten behoeve van het bestemmingsplan ‘Hoek Kievitstraat – Haatlanderdijk’ te Kampen een hogere grenswaarde Wet geluidhinder vastgesteld.Besluit Hogere grenswaarden Het besluit is genomen in het kader van het vastgestelde bestemmingsplan ‘Hoek Kievitstraat – Haatlanderdijk’ te Kampen. Vanwege een overschrijding van de voorkeursgrenswaarde van industrielawaai is bij 2 woningen een hogere grenswaarde noodzakelijk conform de Wet geluidhinder. Het betreft de kadastrale percelen: KPN01, sectie: I, perceelsnummers 1589 (Haatlanderdijk 17) en 1587 (Kievitstraat 151) te Kampen. Inzage Het besluit ligt met ingang van 31 januari 2024 tot en met 13 maart 2024 tijdens openingstijden ter inzage in het stadhuis. U kunt het besluit ook inzien op de website van de gemeente (www.kampen.nl) onder www.kampen.nl/bekendmakingen. Beroep Tegen het besluit kunnen belanghebbenden met ingang van de dag na die waarop het besluit bekend is gemaakt gedurende zes weken beroep indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, waarbij tevens een voorlopige voorziening (schorsing inwerkingtreding) kan worden aangevraagd bij de voorzitter van die afdeling. Er dient rekening mee te worden gehouden dat aan de behandeling van een beroepschrift en verzoek om voorlopige voorziening kosten zijn verbonden.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deKampengids.nl op 31-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Kampen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deKampengids.nl
Redactie deKampengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Kampen
  2. gmb-2024-47413

Gerelateerde berichten