Besluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor het verplaatsen van een recreatiewoonark Seveningseweg 5-by te Kampen

DeKampengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Besluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor het verplaatsen van een recreatiewoonark Seveningseweg 5-by te Kampen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouders van Kampen maakt bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor het verplaatsen van een recreatiewoonark aan de Seveningseweg 5-by, 8267 AE te Kampen.De omgevingsvergunning wordt verleend voor de volgende activiteiten:1.het bouwen van een bouwwerk, art. 2.1, eerste lid, onder a van de Wabo;2.het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan, art. 2.1, eerste lid, onder c van de Wabo.PlanbeschrijvingMet dit plan wordt het mogelijk om de recreatiewoonark te verplaatsen. Hiervoor is afwijking nodig van de geldende planologische regeling, het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2014’, omdat de werkzaamheden op grond van de geldende regels niet mogelijk zijn. Het bouwplan is strijdigheid met het bestemmingsplan voor wat betreft het verplaatsen van de recreatiewoonark voor een gedeelte buiten de aanduiding waarbinnen deze recreatiewoonarken dienen te liggen. De aanvraag voldoet aan een goede ruimtelijke ordening. De definitieve beschikking is ten opzichte van de ontwerpbeschikking niet gewijzigd.InzageDe beschikking met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 7 februari 2024 tot en met 20 maart 2024 tijdens openingstijden ter inzage in het stadhuis. Ook kunt u het besluit digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0166.00991368-VB01.BeroepTegen de beschikking kan gedurende zes weken na de dag waarop het besluit is bekendgemaakt beroep worden ingesteld door een belanghebbende. Niet-belanghebbenden kunnen ook beroep instellen, mits zij tegen het ontwerpbesluit een zienswijze hebben ingediend. De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt in dat geval niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift richt u aan de sector bestuursrecht van de rechtbank Overijssel, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Het beroepschrift moet voorzien zijn van naam en adres van de indiener, datum, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is ingesteld en de gronden (motivering) van het beroep. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deKampengids.nl op 07-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Kampen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deKampengids.nl
Redactie deKampengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Kampen
  2. gmb-2024-48221

Gerelateerde berichten