HEMA Kampen

HEMA Kampen is een Warenhuis gelegen aan Oudestraat 33-37 in Kampen.

Meer informatie over HEMA Kampen in Kampen

Bij HEMA Kampen kun je terecht voor verschillende producten, zoals taarten, speelgoed, babyartikelen, lingerie, kleding, gordijnen en maaltijden in het restaurant. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze op te halen in de winkel. Bij thuisbezorging geldt een levertijd van 1-2 werkdagen, terwijl je bij ophalen in de winkel je bestelling binnen 1-3 werkdagen kunt ophalen. Als je voor afhalen in de winkel kiest, kun je de bestelling niet meer thuis laten bezorgen. Je hebt 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen en binnen 30 dagen kun je de meeste HEMA artikelen retourneren of ruilen. Er zijn wel enkele voorwaarden verbonden aan het retourneren van artikelen. Daarnaast kun je bij HEMA Kampen ook de winkelvoorraad online bekijken en je oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. Er zijn ook andere HEMA locaties in de buurt, zoals in Zwolle, Elburg, Hattem, Dronten, Zwolle-zuid, Zwolle-Stadshagen, Genemuiden, Wezep en Zwolle AA-landen.

Wil je weten wat HEMA Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar HEMA Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Kampen

Bezoekers bekeken ook