Hervormd Kerkkoor kampen

Hervormd Kerkkoor kampen is een Vereniging of organisatie gelegen aan Lelystraat 75 in Kampen.

Meer informatie over Hervormd Kerkkoor kampen in Kampen

Het Hervormd Kerkkoor Kampen is opgericht op 7 maart 1938 en heeft sindsdien een mooie reis gemaakt, gedreven door geloof en passie voor muziek. Het koor heeft zelfs een Koninklijke goedkeuring ontvangen als erkenning voor de toewijding van de leden. Het doel van het koor is om het Evangelie te verspreiden door middel van zang. Ze geloven dat muziek mensen op een diepgaande manier kan raken en willen boodschappen van hoop, vreugde en geloof overbrengen. Het koor streeft naar vocale excellentie door regelmatig te repeteren onder inspirerende dirigenten. Ze bieden ook de mogelijkheid om de zangkunst te beoefenen en zich te verdiepen in het christelijk lied. Het koor verwelkomt iedereen die de liefde voor muziek en geloof deelt, of je nu een ervaren zanger bent of net begint. Op de website van het koor is meer informatie te vinden over optredens en hoe je lid kunt worden.

Wil je weten wat Hervormd Kerkkoor kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormd Kerkkoor kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormd Kerkkoor kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormd Kerkkoor kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Hervormd Kerkkoor kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormd Kerkkoor kampen

Bezoekers bekeken ook