Holland, meer dan pannenkoeken Kampen

Holland, meer dan pannenkoeken Kampen is een Crêperie gelegen aan Oudestraat 160 in Kampen.

Meer informatie over Holland, meer dan pannenkoeken Kampen in Kampen

Bij Holland kun je genieten op z'n Hollands. Ze hebben een menu met heerlijke pannenkoeken, verse soepen, Flammkuchen, borrelhappen, salades, vleesgerechten en vegetarische opties. Het is de perfecte plek om samen te lunchen, borrelen of dineren. Je kunt ook bijkletsen onder het genot van een kop koffie en een taartje. Holland heeft vestigingen in Dronten en Kampen, elk met zijn eigen unieke kenmerken. In Dronten hebben ze een terras waar ze in de zomer het lekkerste ijs serveren en in de winter exclusieve bonbons verkopen. In Kampen kun je bij mooi weer reserveren in een prachtige binnentuin en heb je uitzicht op de langste winkelstraat van Nederland. Je kunt reserveren door te bellen naar de gewenste locatie. Daarnaast biedt Holland ook de mogelijkheid om online te bestellen en af te halen. Ze hebben verschillende boxen, zoals een High Tea box, een borrelbox, een lunchbox en een brunchbox. Je kunt ook een High Tea cadeaubon bestellen. Volg Holland op Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwtjes. Ze zijn ook op zoek naar nieuwe medewerkers.

Wil je weten wat Holland, meer dan pannenkoeken Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Holland, meer dan pannenkoeken Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Holland, meer dan pannenkoeken Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Holland, meer dan pannenkoeken Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Holland, meer dan pannenkoeken Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Holland, meer dan pannenkoeken Kampen

Bezoekers bekeken ook