IDConnect.nu

IDConnect.nu is een Personeelsadvies gelegen aan Boelestraat 29 in Kampen.

Meer informatie over IDConnect.nu in Kampen

Mariska van Woerden is een ervaren netwerker en sparringpartner in de regio Kampen. Ze heeft verschillende omzwervingen gemaakt in haar carrière, waaronder in de horeca, partycatering, advertentieverkoop, relatiebemiddeling en internetmarketing. In 2017 werd ze ontdekt als matchmaker tussen werkgever en werknemer bij de gemeente Kampen. In 2019 maakte ze de overstap naar Impact als accountmanager en werd ze adviseur bij het WerkgeversServicepunt regio Zwolle. Mariska is een enthousiaste netwerker en verbinder en maakt graag het verschil door te sparren, organiseren en inspireren. Ze biedt zakelijke ondersteuning en kan haar uitgebreide netwerk inzetten voor bedrijven en organisaties. Impact is een maatschappelijke werkgever in de regio en biedt onder andere vergaderzalen, kantoorruimte en personeelsbemiddeling. Mariska denkt graag mee in de personeelsbehoefte van ondernemers en zorgt voor de juiste match en begeleiding. Daarnaast is ze ook betrokken bij Bijzonder Kampen, een halfjaarlijkse glossy die nieuws en achtergronden over de regio en haar ondernemers brengt. Hiermee kunnen ondernemers hun bedrijf zichtbaar maken en de noodzakelijke verbinding leggen. Mariska heeft een waardevol netwerk opgebouwd in de regio Kampen, wat zowel haarzelf als andere ondernemers verder helpt. Zakendoen met Mariska betekent dat je niet alleen haar kennis, maar ook haar waardevolle net.

Wil je weten wat IDConnect.nu verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IDConnect.nu of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IDConnect.nu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IDConnect.nu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar IDConnect.nu reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IDConnect.nu

Bezoekers bekeken ook