IJB Groep

IJB Groep is een Betoncentrale gelegen aan Betonstraat 5 in Kampen.

Meer informatie over IJB Groep in Kampen

Onze missie en visie bij duurzame®draagkracht is gebaseerd op het creëren van voldoende goede woningen op een stabiel, duurzaam en circulair fundament. We streven ernaar om de urgentie voor duurzaamheid sterker te verankeren in alles wat we doen. Ons unieke IJB Totaalconcept biedt totaaloplossingen voor het funderingstraject van bouwconstructies, inclusief bodemonderzoek, funderingsadvies en het leveren en monteren van prefab funderingsconstructies. We zijn trots op verschillende projecten, zoals de bouw van 8 villa's op Landgoed Middachten en de vernieuwing van verpleeghuis Leythenrode. Ook hebben we waardevolle samenwerkingen met onder andere Combex Bouwlogistiek en Betonhuis. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie. Onze contactgegevens zijn te vinden op onze website.

Wil je weten wat IJB Groep verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IJB Groep of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IJB Groep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJB Groep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar IJB Groep reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IJB Groep

Bezoekers bekeken ook