Indiaas Restaurant Swagat

Indiaas Restaurant Swagat is een Indiaas restaurant gelegen aan Oudestraat 194 in Kampen.

Meer informatie over Indiaas Restaurant Swagat in Kampen

Indiaas Restaurant Swagat in Kampen biedt een comfortabel en sfeervol interieur waar je kunt genieten van eten van uitstekende kwaliteit tegen een redelijke prijs. Ze hebben een uitgebreide kaart met typisch Indiase en Nepalese gerechten, variërend van mild tot pittig. Ze hebben ook gerechten voor kinderen en bieden de mogelijkheid om gerechten op eigen sterkte te laten kruiden. Daarnaast bieden ze ook catering voor evenementen en kunnen ze ook thuis of op het werk gerechten bezorgen. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag van 17.00 uur tot 22.00 uur. Het restaurant heeft ook een menukaart op hun website en je kunt een impressie van het restaurant bekijken. Kortom, Indiaas Restaurant Swagat biedt een authentieke, betaalbare en heerlijke ervaring met de exotische keuken.

Wil je weten wat Indiaas Restaurant Swagat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Indiaas Restaurant Swagat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Indiaas Restaurant Swagat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Indiaas Restaurant Swagat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Indiaas Restaurant Swagat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Indiaas Restaurant Swagat

Bezoekers bekeken ook