Judoschool Maruseru

Judoschool Maruseru is een Judoschool gelegen aan De Maten 6 in Kampen.

Meer informatie over Judoschool Maruseru in Kampen

Het nieuwe judoseizoen begint op maandag 23 augustus 2021. De judolessen worden gegeven op Sportpark de Maten, Denge Sport, de Maten 6. Marcel, de judoleraar, legt uit dat zijn Japanse bijnaam Maruseru is, wat de vertaling is van zijn naam Marcel. Hij beschouwt judo als een oneindig ronde kustlijn, waar altijd iets nieuws te leren valt. Marcel begon zelf op 7-jarige leeftijd met judo en deed veel wedstrijden. Vanwege blessures moest hij kiezen tussen doorgaan met judoën of zich richten op lesgeven. Hij koos voor het laatste en begon op zijn 16e met lesgeven. Tien jaar geleden begon hij met het geven van judoles bij Budosporten van Dijk, en in april 2020 nam hij de judo-afdeling over en noemde het Maruseru. De lessen worden nu gegeven op Sportpark de Maten, Denge Sport, de Maten 6 Kampen. De judolessen zijn voor judoka's van 4 tot 63 jaar, zowel recreanten als wedstrijdjudoka's. Er is ook een samenwerking met Sportcentrum Sonnenberch voor Judoteam IJsselmond. Judo wordt gezien als een teamsport waarbij samenspel belangrijk is. Er worden ook extra trainingen aangeboden voor judoka's die wedstrijden willen doen. In coronatijd moeten alle judoka's en ouders zich aan de regels houden om het sporten mogelijk te maken. Het lesrooster bevat verschillende leeftijdscategorieën op verschillende dagen. De website ma.

Wil je weten wat Judoschool Maruseru verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Judoschool Maruseru of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Judoschool Maruseru? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Judoschool Maruseru het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Judoschool Maruseru reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Judoschool Maruseru

Bezoekers bekeken ook