Kagas

Kagas is een Verwarmingsinstallateur gelegen aan Industrieweg 4 in Kampen.

Meer informatie over Kagas in Kampen

Deze website maakt gebruik van cookies om informatie te verzamelen over het gebruik van de website. Hiermee wordt de website geanalyseerd en relevante informatie en advertenties worden getoond. Door akkoord te gaan met het gebruik van cookies, stem je in met het verzamelen van informatie door ons en derden. De diensten en service van Kagas omvatten onder andere CV-ketels, duurzame oplossingen, zonnepanelen en onderhoud. Veiligheid en periodiek onderhoud van CV-ketels zijn belangrijk om ongevallen met koolmonoxide te voorkomen. Zonnepanelen bieden veel voordelen en helpen energie op te wekken op een duurzame manier. Andere duurzame oplossingen zoals zonne-energie, waterbesparende middelen en energiezuinige verlichting worden ook aangeboden. Daarnaast biedt Kagas ook renovaties aan om mensen in staat te stellen langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Kagas staat bekend om topkwaliteit en topservice, waarbij de klant centraal staat. Alle monteurs zijn goed opgeleid en op de hoogte van veiligheidsvoorschriften. Kagas is aangesloten bij Uneto-VNI, wat vakmanschap en kwaliteit waarborgt. Kagas is al ruim 35 jaar actief als installateursbedrijf in Kampen en omstreken en biedt onderhoudsdiensten aan ruim 5000 huishoudens. Met de 24-uurs service ben je altijd verzekerd van verwarming en warm water. Daarnaast kun je bij Kagas terecht voor het kopen, huren of leasen van een.

Wil je weten wat Kagas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kagas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kagas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kagas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Kagas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kagas

Bezoekers bekeken ook