Kanovereniging Skonenvaarder

Kanovereniging Skonenvaarder is een Recreatiecentrum gelegen aan Reeveweg 2 in Kampen.

Meer informatie over Kanovereniging Skonenvaarder in Kampen

Kanovereniging Skonenvaarder is de kanovereniging van Kampen en omgeving. Ze bieden verschillende activiteiten aan, zoals wedstrijdvaren, toervaren, marathonvaren en varen in een Canadees. Het wedstrijdvaren bij Skonenvaarder staat landelijk gezien op hoog niveau, met veel leden die Nederlands kampioen worden. De vereniging organiseert ook de jaarlijkse Hanzeregatta, een grote landelijke wedstrijd. Daarnaast gaan de toervaarders regelmatig op dagtochten en soms zelfs meerdaagse tochten. Er worden trainingen en kano-opleidingen aangeboden. Binnen de vereniging zijn er ook leden actief in de wedstrijdsport, vooral in de sprint en marathon. De toerleden organiseren elk jaar een aantrekkelijk toerprogramma, met onder andere de openingstocht en de sluitingstocht. Er zijn ook andere activiteiten, zoals de aanwezigheid op de activiteitenmarkt en de Hanzeregatta. Voor vragen of meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen via het contactformulier. Het clubhuis met kantine is ook geopend. De vereniging is gevestigd aan de Reeveweg 2 in Kampen.

Wil je weten wat Kanovereniging Skonenvaarder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kanovereniging Skonenvaarder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kanovereniging Skonenvaarder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kanovereniging Skonenvaarder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Kanovereniging Skonenvaarder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kanovereniging Skonenvaarder

Bezoekers bekeken ook