Karina Fotografie

Karina Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Kleiput in Kampen.

Meer informatie over Karina Fotografie in Kampen

Ik werk als fotograaf en ik hou ervan om verhalen te vertellen met behulp van foto's. Mijn favoriete manier van werken is met natuurlijk licht en een journalistieke aanpak. Ik vraag mensen meestal om niet te poseren, maar leg ze vast zoals ze echt zijn. Ik ben dol op het vastleggen van echte momenten, echte liefde en echte lachen. Hallo, ik ben Karina en ik vind het leuk om chocolade te eten, te dansen alsof niemand kijkt en te genieten van de geur en smaak van popcorn. Ik hou van films, de maan en de sterren, zonsondergangen, reizen en het zoeken naar de beste cheeseburger ooit. Verder ben ik gek op rockmuziek, knuffels, Harry Potter, Star Wars, The Beatles, boeken, bijna beroemd, voor zonsopgang, musicals, sciencefiction, tekenfilms, vrienden (zowel de serie als mijn echte vrienden), films en series, kung-fu, muziek, de zee, Van Gogh en sneeuw. Ik geloof dat liefde en ijs nodig zijn in het leven. Mijn bedrijf, Karina Fotografie, is gevestigd in Soest, Nederland. We hechten veel waarde aan privacy en gebruiken cookies om een optimale sitefunctionaliteit te bieden. Door onze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies en ons beheer van jouw gegevens.

Wil je weten wat Karina Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Karina Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Karina Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Karina Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Karina Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Karina Fotografie

Bezoekers bekeken ook