Kerkelijk Centrum "Open Hof"

Kerkelijk Centrum "Open Hof" is een Protestantse kerk gelegen aan Lelystraat 49 in Kampen.

Meer informatie over Kerkelijk Centrum "Open Hof" in Kampen

In de Protestantse Wijkgemeente Open Hof vinden er regelmatig erediensten en andere activiteiten plaats. De gemeente nodigt iedereen uit om de kerk te ervaren en verbonden te blijven met elkaar. Op de website is het laatste nieuws te vinden, evenals informatie over de kerkdiensten. Er kan gebruik worden gemaakt van de groene knop om de online kerkdiensten bij te wonen. Er zijn recente online kerkdiensten gehouden op 1 mei 2022, 24 april 2022, 17 april 2022 en 16 april 2022. De kerk is gevestigd aan de Lelystraat 49 in Kampen.

Wil je weten wat Kerkelijk Centrum "Open Hof" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kerkelijk Centrum "Open Hof" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kerkelijk Centrum "Open Hof"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kerkelijk Centrum "Open Hof" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Kerkelijk Centrum "Open Hof" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kerkelijk Centrum “Open Hof”

Bezoekers bekeken ook