Kinderspeciaalzaak de Kleine

Kinderspeciaalzaak de Kleine is een Kinderwinkel gelegen aan Oudestraat 157 in Kampen.

Meer informatie over Kinderspeciaalzaak de Kleine in Kampen

De Kleine Kampen is een baby- en kinderspeciaalzaak in Kampen die al meer dan 88 jaar bestaat. In hun winkel van 300 m2 bieden ze een ruime keuze aan baby- en kinderkleding, speelgoed en cadeaus. Het team is altijd op zoek naar de nieuwste trends en staat klaar om advies te geven. De winkel is gevestigd in de gezellige binnenstad van Kampen en er zijn verschillende parkeermogelijkheden in de buurt. De openingstijden van de winkel zijn van dinsdag tot en met zaterdag, met uitzondering van maandag. Voor contactinformatie kan je terecht op hun website.

Wil je weten wat Kinderspeciaalzaak de Kleine verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderspeciaalzaak de Kleine of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderspeciaalzaak de Kleine? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderspeciaalzaak de Kleine het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Kinderspeciaalzaak de Kleine reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderspeciaalzaak de Kleine

Bezoekers bekeken ook