Klaas Licht En Lampen

Klaas Licht En Lampen is een Lampenwinkel gelegen aan Oudestraat 120 in Kampen.

Meer informatie over Klaas Licht En Lampen in Kampen

Welkom op de vernieuwde website van Klaas Licht en Lampen, de speciaalzaak voor verlichting op maat. Eigenaar Klaas Kruithof heeft jarenlange ervaring in de verlichtingsbranche en is sinds 2010 voor zichzelf begonnen. De winkel is gevestigd aan de Oudestraat 120 in Hanzestad Kampen. In de winkel vindt u een ruime collectie met verschillende stijlen, van modern tot klassiek. U kunt lampen uit de winkel meekrijgen om te beoordelen en uit te proberen. Als u niet kunt vinden wat u zoekt, kunnen wij verder zoeken aan de hand van catalogi of in samenspraak met onze leveranciers. Klaas kan ook bij u langskomen voor een advies op maat. Na het maken van een keuze zorgen wij voor de verdere verwerking van de bestelling en desgewenst kunnen wij deze ook bezorgen en/of installeren. Goede verlichting zorgt ervoor dat uw interieur helemaal tot zijn recht komt. Bij ons kunt u ook terecht voor losse lichtbronnen en accessoires zoals schakelaars, stekkers en dimmers. Daarnaast werken wij samen met een kappenmaker voor kappen op maat. Wij hebben ook onze eigen cadeaubonnen en u kunt ons volgen op Facebook. Onze openingstijden zijn dinsdag tot en met donderdag van 09.00 tot 17.30 uur, vrijdag van 09.00 tot 18.00 en 19.00 tot 21.00 uur, en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Wil je weten wat Klaas Licht En Lampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klaas Licht En Lampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klaas Licht En Lampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klaas Licht En Lampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Klaas Licht En Lampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klaas Licht En Lampen

Bezoekers bekeken ook