Koffer & Tas

Koffer & Tas is een Tassenwinkel gelegen aan Carlsonstraat 3 in Kampen.

Meer informatie over Koffer & Tas in Kampen

Koffer & Tas biedt een ruim assortiment aan zakelijke tassen. Enkele aanbevolen producten zijn de CaseLogic 17,3" laptoprugzak, de Caselogic 17.3" laptop hoes, de Alassio Pilotenkoffer leder SILVANA, de Alumaxx Multifunctionele koffer STRATOS III, de Attaché koffer Dermata 7001, de Decent kofferset en de WIMONA eliana. Het bedrijf heeft ook verschillende merken en een klantenservice. Bij vragen kan er contact worden opgenomen en de klantenservice is op werkdagen bereikbaar. Koffer & Tas wordt positief beoordeeld door 226 consumenten met een 8.8 als gemiddelde score.

Wil je weten wat Koffer & Tas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koffer & Tas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koffer & Tas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koffer & Tas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Koffer & Tas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koffer & Tas

Bezoekers bekeken ook