Vacature: Kom jij als Speltherapeut/ Vaktherapeut Drama/Kindercoach bij ons werken op zelfstandige basis (ZZP)?

Aan het werk in Ijsselmuiden,  Overijssel als Speltherapeut?

In de categorie Medisch/Zorg is een vacature vrijgekomen voor de functie van Kom jij als Speltherapeut/ Vaktherapeut Drama/Kindercoach bij ons werken op zelfstandige basis (ZZP)?. Je werkt hier in de Gezondheidszorg/Welzijn branche.

Je kunt per 17-10-2023 beginnen en de einddatum is op 15-12-2023. Je kunt aan de slag met een ZZP contract.

Iets voor jou? Solliciteren kan eenvoudig. Tot nu toe hebben 26 mensen gereageerd op de vacature Kom jij als Speltherapeut/ Vaktherapeut Drama/Kindercoach bij ons werken op zelfstandige basis (ZZP)?.

Wees er snel bij, zodat je kans maakt op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek als Kom jij als Speltherapeut/ Vaktherapeut Drama/Kindercoach bij ons werken op zelfstandige basis (ZZP)?. 

Eisen vacature Kom jij als Speltherapeut/ Vaktherapeut Drama/Kindercoach bij ons werken op zelfstandige basis (ZZP)?

Wat heb je nodig naast een goede motivatie om voor deze baan in aanmerking te komen? Je schoolniveau moet minstens HBO  zijn. De functie is voor minimaal 16 uren in de week met een maximale werkweek van 20  uren.

In het kort over deze vacature in Ijsselmuiden:


Salaris indicatie
Minimaal onbekend- onbekend

Werkperiode
17-10-2023 -15-12-2023

Werkuren
16-20

Locatie
Ijsselmuiden,Overijssel

Opleidingsniveau
HBO

Contracttype
 ZZP

Branche
 Gezondheidszorg/Welzijn

Functietitel
Basis-politiefunctionaris

Direct solliciteren
onbekend

Contact opnemen over deze vacature voor meer informatie of om te solliciteren? Dat kan via Unknown door naar het volgende email adres Unknown ter name van Unknown te mailen. Bellen is ook mogelijk via Unknown. Vraag daarbij naar Unknown Unknown.

Zelf je vacature uitzetten via deKampengids.nl? Neem dan contact met ons op.

Tips solliciteren voor Kom jij als Speltherapeut/ Vaktherapeut Drama/Kindercoach bij ons werken op zelfstandige basis (ZZP)?

Lijkt de vacature Kom jij als Speltherapeut/ Vaktherapeut Drama/Kindercoach bij ons werken op zelfstandige basis (ZZP)? in Ijsselmuiden iets voor jou? Dan kan je direct solliciteren. De volgende tips kunnen je helpen om de baan als [zb_mp_title] te bemachtigen:

  • Lees je goed in over je potenti√ęle werkgever Unknown. Bekijk de website en social media van het bedrijf
  • Stel zelf ook vragen: hoe zie je dag als Kom jij als Speltherapeut/ Vaktherapeut Drama/Kindercoach bij ons werken op zelfstandige basis (ZZP)? eruit, wat kan je verwachten en met wie werk je samen?
  • Denk na over vragen die je misschien kunt krijgen tijdens je sollicitatie. Wat zijn vragen die een werkgever kan stellen bij een sollicitatie voor Kom jij als Speltherapeut/ Vaktherapeut Drama/Kindercoach bij ons werken op zelfstandige basis (ZZP)? en wat is een goed antwoord op een dergelijke vraag?
  • Ga er positief en uitgerust in, zo kom je goed over en maak je een grotere kans om de baan te bemachtigen.

 

Niet de vacature die je zoekt? Bekijk ook onze andere vacatures in Kampen.

Laat dit artikel viral gaan in Kampen, deel het met je vrienden!

Auteur

deKampenGids Redactie
deKampenGids Redactie

Vacatures worden verzamelt door de redactie van deKampengids.nl. Jouw vacature insturen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  1. Kom jij als Speltherapeut/ Vaktherapeut Drama/Kindercoach bij ons werken op zelfstandige basis (ZZP)? Nieuw Gezin 17-10-2023

Meer vacatures in Kampen